jurist

Ben jij een jurist met een passie voor rechtsgevoel en kom je het beste tot je recht in een goede collegiale sfeer met ruimte voor een lach, dan heb je hetzelfde professionele DNA als de juristen van Yuris Rechtshulp in Tilburg. Met 7 collega’s staan we voor onze cliënten en voor elkaar. Onze werkwijze kenmerkt zich door het samenwerken in kleine teams aan de beste rechtshulp voor onze cliënten. Om de verdere groei van ons kantoor te realiseren is er een vacature ontstaan voor een:

Jurist Arbeidsrecht
Met een twinkel in de ogen

Als Jurist ben je een belangrijke schakel in een team van drie juristen en één junior jurist. Samen met je team behandel je de dossiers van A tot Z, je deelt je kennis en je staat open voor de inzichten van je collega’s. Bij Yuris Rechtshulp proberen we in onze werkwijze steeds weer te verrassen en de zaak op het scherpst te krijgen om het belang van onze cliënten te dienen. Dit vraagt durf, creativiteit en onderhandelingsvaardigheden maar ook een stevige juridische kennis en uitstekende mondelinge –en schriftelijke communicatievaardigheden.

Om goed tot je recht te komen in deze rol en je verder te kunnen ontwikkelen is een juridische opleiding op academisch niveau de basis met daarop minimaal 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht of ambtenarenrecht. Uiteraard ben je goed bekend met het civiele en bestuursrechtelijke procesrecht en met de inhoudelijke wetgeving.

Naast het werken aan uitdagende en steeds weer wisselende dossiers, bieden wij je ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een team van professionals die de menselijke maat als uitgangspunt hebben. Yuris Rechtshulp biedt een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden als; individuele pensioenregeling, een winstdeling en flexibele werktijden.

Als je je herkent in het DNA van een Yuris Jurist dan zijn we erg benieuwd naar je motivatiebrief en je CV. Je kunt deze mailen aan mr. Jos Roose (j.roose@yurisrechtshulp.nl). Heb je nog vragen over de rol van Jurist dan kun je contact opnemen met Jos Roose; 013-4689065.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. De eerste gesprekken vinden plaats op 18 en 20 september. De tweede ronde staat gepland op 26 of 28 september. Een persoonlijkheidsanalyse en referentiecheck maken onderdeel uit van de procedure.

We zijn nieuwsgierig naar je reactie.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)