De juristen van Yuris Rechtshulp

Maak kennis met de juristen van Yuris Rechtshulp:

Mr. J. (Jos) Roose

Jos Roose is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Inmiddels is hij een jurist met vele jaren ervaring op het gebied van ambtenarenrecht, arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Dankzij ervaring die hij heeft opgedaan bij de overheid en bij een rechtsbijstandsverzekeraar kent Jos de verschillende werelden die van invloed zijn op de juridische praktijk. Sinds eind 2007 is Jos de drijvende kracht achter Yuris en heeft hij ruime ervaring in de advisering aan bedrijven en non profit organisaties.

 

 

 

 

 

Mr. N.J. (Nils) Brouwer

Nils Brouwer is in april 2004 afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens is hij aan de slag gegaan bij het UWV als medewerker bezwaar. In 2005 heeft Nils de overstap gemaakt naar DAS Rechtsbijstand waar hij zich verder heeft gespecialiseerd in het sociaal verzekeringsrecht en het ambtenarenrecht. Het procederen in het bestuursrecht kent voor hem dan ook geen geheimen meer. Nils is senior jurist Sociaal Verzekeringsrecht en Ambtenarenrecht. Hij is een gedreven jurist, die de beste oplossing zoekt voor zijn cliënt.

 

 

 

 

 

Mr. M.L.E. (Marlies) Hol

Marlies Hol is in 2016 afgestudeerd aan Tilburg University. Gedurende haar opleiding heeft zij diverse nevenactiviteiten verricht. Zo was zij werkzaam op de juridische afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en werkte zij als vrijwillig juridisch adviseur bij Vluchtelingenwerk. Na het behalen van haar diploma rechtsgeleerdheid is zij werkzaam geweest als letselschadespecialist. Daar heeft zij onder meer werknemers bijgestaan die een bedrijfsongeval zijn overkomen. Marlies is bij Yuris Rechtshulp in dienst getreden als arbeidsrecht en ambtenarenrecht jurist. Zij is gedreven, heeft een brede interesse en hoge inzet.

 

 

 

 

 

Mr. N.D.R. (Berry) Toirkens

Berry Toirkens is in 1994 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is al vele jaren werkzaam als specialist ambtenarenrecht en arbeidsrecht. Hij heeft het ambtenarenrecht geleerd bij de gemeentelijke overheid. Van daaruit heeft hij de overstap gemaakt naar juridische adviesbureaus/advocatuur, waar hij werkgevers en vooral particulieren heeft bijgestaan. Samen met de cliënt zet hij zich in om tot de optimale oplossing te komen.

 

 

 

 

 

Mr. C. (Chantal) Heefer

Chantal Heefer is in 2012 cum laude afgestudeerd aan Tilburg University. Tijdens haar studie heeft ze zich gespecialiseerd in het arbeids- en ambtenarenrecht. Daarnaast werkte zij als vrijwillig juridisch adviseur bij de Rechtswinkel in Tilburg en Eindhoven waar zij werknemers bijstond. Na het behalen van haar diploma heeft zij onder andere als bedrijfsjurist ervaring opgedaan in het adviseren van werkgevers. Zij is gedreven en zet zich volledig in om de beste oplossing te zoeken voor haar cliënt.

 

 

 

 

 

Mr. A. (Anne) van Glabbeek

Anne van Glabbeek heeft haar studie Rechtsgeleerdheid afgerond aan Tilburg University. Na een stage op de arbeids-juridische afdeling van het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis te Tilburg is zij aldaar meerdere jaren werkzaam geweest als juridisch medewerker arbeidsrecht. Ook heeft zij naast haar studie vrijwilligerswerk gedaan als juridisch adviseur bij Vluchtelingenwerk Tilburg waarbij zij vluchtelingen bijstond en vertegenwoordigde in hun procedures bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Tijdens haar master heeft Anne verschillende cursussen gevolgd in het intellectuele eigendoms- en privacyrecht. Naast haar specialisatie in het arbeidsrecht heeft zij ook affiniteit met deze rechtsgebieden en is daarin graag sparringpartner met zakelijke cliënten. Anne is een breed georiënteerde en bevlogen juriste die bekend staat om haar pragmatisch aanpak.

 

 

 

 

Mr. S. (Suzanne) Wondergem

Suzanne Wondergem is in 2018 afgestudeerd aan Tilburg University. Tijdens haar opleiding heeft ze zich voornamelijk gericht op het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en sociale zekerheidsrecht. In 2013 is zij na het behalen van haar diploma aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys te Tilburg gaan werken bij een Merkenbureau. In 2015 is zij naast haar werkzaamheden bij het merkenbureau gestart met de master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. In 2017 is zij bij Yuris Rechtshulp komen werken als juridisch medewerker secretariaat. Na het behalen van haar diploma is zij doorgegroeid naar junior jurist.