Wet Werk en Zekerheid, nieuw ontslagrecht

De kogel is door de kerk: het ontslagrecht zal binnenkort ingrijpend veranderen: nieuw ontslagrecht met veel gevolgen voor uw onderneming.

Eigenlijk zouden de eerste wijzigingen al per 1 juli 2014 zijn ingevoerd. Deze invoering is echter uitgesteld naar 1 januari 2015. Via blogs op onze website houden wij u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Lees onze blog over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid waarin we de gevolgen voor het bijzonder onderwijs bespreken.

Voor u als ondernemer heeft de nieuwe Wet Werk en Zekerheid veel gevolgen. Het is daarom voor u belangrijk om u tijdig op de komende veranderingen voor te bereiden. Om u daarbij te ondersteunen, hebben wij een White Paper geschreven. Deze White Paper kunt u hieronder downloaden. Hierin hebben wij de nieuwe Wet Werk en Zekerheid en de implicaties daarvan helder voor u uiteen gezet.

Wij raden u aan onze website regelmatig te bezoeken voor de meest actuele informatie. Ook wijzen wij u op onze juridische helpdesk voor ondernemers. U kunt tegen een vast bedrag per maand onbeperkt inbellen met al uw juridische ondernemersvragen. Bovendien is het abonnement maandelijks onzegbaar. Klik hier voor een beschrijving van de helpdesk en de kosten daarvan.

Dit najaar verzorgen wij seminars over de Wet Werk en Zekerheid en de gevolgen daarvan voor u als werkgever. Informatie over data, programma, kosten, e.d. is binnenkort te vinden op onze website.

Download

Dit gratis artikel