administratief juridisch medewerker

Yuris Rechtshulp is een gespecialiseerd juridisch adviesbureau in het zuiden van het land. Wij staan onze cliënten bij in juridische geschillen op het gebied van o.a. arbeidsrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, bestuursrecht en gezondheidsrecht. Onze diensten verlenen wij aan een grote groep particuliere cliënten en aan een aantal zakelijke partners. Daarbij vinden wij het belangrijk om onze cliënten op transparante en integere wijze bij te staan op een kwalitatief hoogwaardig niveau.

Vanwege het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een administratief juridisch medewerker met ruime ervaring in de juridische dienstverlening om ons team juristen voor 16-24 uur per week te ondersteunen in de dagelijkse juridische praktijk.

Als administratief juridisch medewerker bent u werkzaam voor een aantal juristen. Uw  voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • afhandelen van de in- en uitgaande post;
  • agendabeheer;
  • dossieradministratie;
  • voorbereiden en uitwerken correspondentie, notities en processtukken;
  • telefoonbeheer;
  • termijnbewaking;
  • debiteurenbeheer;
  • ontvangst van cliënten.

Wanneer komt u voor de functie in aanmerking?

U functioneert op HBO-werk- en –denkniveau. U beheerst de Nederlandse taal uitstekend en u bent in staat te werken met verschillende softwarepakketten. Daarnaast is het van belang dat u representatief en flexibel bent. U bent bovendien accuraat en u bent in staat de werkzaamheden van de juristen waarvoor u werkt te organiseren en ondersteunen.

Wat kunnen wij bieden?

U kunt rekenen op een open en informele werksfeer en een goede samenwerking met collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en tevens staan wij altijd open voor nieuwe visies en ideeën binnen onze organisatie. Wij bieden een marktconform salaris, goede bijkomende arbeidsvoorwaarden en diverse opleidingsmogelijkheden voor uw verdere ontwikkeling als professional.

Interesse?

Stuur uw cv en motivatie naar mr. J. Roose: j.roose@yurisrechtshulp.nl o.v.v. vacature admnistratief juridisch medewerker. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Roose : 088-6290072. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes, de eerste ronde vindt plaats op 8 en 10 januari 2019 en de tweede op 15 januari 2018. (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

 

Waarom naast je studie werken bij Yuris Rechtshulp?

Werkervaring opdoen in een leuke en informele werkomgeving? Yuris Rechtshulp is een goed startpunt voor je carrière na je studie.

 

Bij Yuris Rechtshulp krijg je de kans om jezelf naast je studie te ontwikkelen en inzicht te krijgen in de juridische praktijk.